Актуализация на Battlefield V 6.0: Дата на издаване и бележки за корекцията

Най-новият актуализиране на Battlefield 5 е почти тук и в това, разработчиците са дали общ преглед на това кога ще се проведе новата актуализация на Battlefield 5 за нас. Те пуснаха набор от бележки за корекции, които ще ни помогнат да разберем какви нови неща са добавени към играта, както и какви грешки са отстранени. Актуализация 6.0 може да бъде изтеглена на 4 февруари, но новото съдържание ще бъде пуснато на живо на 6 февруари, което ще добави нова карта, както и оръжия.

Актуализация 6.0 Време на издаване

По-долу можете, когато тази актуализация ще бъде достъпна за вас.

• PC: 1 AM PT / 4 AM ET / 9 AM GMT / 10 AM CET
• PS4: 2:00 ч. PT / 5 AM ET / 10 AM GMT / 11 AM CET
• Xbox: 3 AM PT / 6 AM ET / 11 AM GMT / 12 PM CET



Дата на издаване на Battlefield V 6.0
Battlefield V (Кредити: DICE)

Подробности за актуализацията на Battlefield 6.0

Първо ще бъде новата карта, която е карта на джунглата, която носи името Соломоновите острови. Тази карта е пълна с точки за задържане, които са свързани с реки, дълги колкото картата. Следват новите оръжия, които са тип 11 LMB, модел 37 пушка и M2 Carbine, заедно с M1A1 Bazooka и Lunge Mine. Те ще се отключат с наградите от Главен ранг. Освен това, когато играчът удари ранг 40, те също ще получат Елитния командир Мисаки Ямаширо.

Стив Фишър и Акира Сакамото са още двама елитни, които по-късно ще се появят в главата. Предстоят много други в 6.2, които ще включват промени в оръжието. Освен това предстои персонализиране на резервоарите, което е отдавна искана функция. Има промени в превозните средства, сякаш са премахнали въздействието на пистата върху първоначалното ускорение. Поради това ще са нужни всички танкове с дезактивирани коловози, за да избягат.

Но средните, както и високоскоростните характеристики все още са силно засегнати. Те увеличиха критичния ъгъл от 10 на 20 градуса, за да съответстват по-добре на визуалната обратна връзка при добър ъгъл на противник. Обхватът на AA и AT HMG са увеличени, за да съответстват на коаксиалния сигнал. Има някои големи поправки, като например в Меркурий, играчите, породени от танкове, вече няма да се озоват неволно пеша, а в Operation Underground имаше грешка, която не попречи на атакуващия отбор да хвърли хайвера си на Breakthrough и т.н.

Оръжията също получиха някои промени по линия на Grease Gun, които промениха звука на Suppressor. Грешката на AP Mine, която не я накара да не нанесе щети на пехотата в Firestorm, е отстранена. Някои промени са приложими и към дулната скорост на затворните пушки в класа Recon:

Вижте също

Ghost Recon Breakpoint
Gaming 27 февруари 2020 г. 2 минути четене

Ghost Recon: Многоочакваният режим на потапяне на Breaking Point е забавен

Пушка Рос: От 600 до 750

Тип 99: От 600 до 750

Сега забелязаните врагове не се означават като стрелка на минимапата и също не шоу посока. Сега те отново се връщат към диамантените форми. Опцията за промяна на силата на бързо приближаване е добавена за играчите, които са в конзолата. Те дори са отстранили грешката, поради която бойната роля на „Vehicle Buster“ не се отключва за някои играчи. Тази актуализация внася много неща в играта и след нея ще има още много в актуализацията.

Автор

Рик Мортън Пател е 34-годишен местен активист, който обича да гледа боксови сетове, разходки и театър. Той е умен и ярък, но също така може да бъде много нестабилен и малко нетърпелив.

Той е французин. Има диплома по философия, политика и икономика.

Физически Рик е в доста добра форма.